kitüntetés

2021.07.07. 13:00

Egészségügyi és szociális dolgozókat ismernek el Mezőberényben

Ebben az évben a városban tevékenykedő egészségügyi és szociális területen dolgozók kapják a Mezőberényért kitüntető címet – minderről a képviselő-testület zárt ülésen határozott a minap.

P. G.

A döntésről Siklósi István polgármester tájékoztatta hírportálunkat, majd hozzátette, az elismerést várhatóan az október 23-i nemzeti ünnepen adják át.

A tanácskozás nyílt része közmeghallgatással kezdődött, amelynek részeként a koronavírus-járvány helyi tapasztalatairól tartottak tájékoztatót, az elmúlt hónapokat összegezték.

Beszámolt munkájáról a helyi cigány, német és szlovák nemzetiségi önkormányzat, illetve a nemzetiségi civil szervezetek. Siklósi István kiemelte, az önkormányzatok és civil szervezetek nemcsak a saját nemzetiségüket segítik, hanem tapasztalatok átadásával, segítségnyújtással, pályázati tanácsadással egymást is támogatják. – Mindez még hatékonyabbá teszi a munkát – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában