közönségdíj

2021.07.06. 09:03

Benépesült a terasz Gyomaendrődön

Csak a szellő a vendégünk. A Tourism is our passion országos turisztikai fotópályázaton ezzel a képpel lett közönségdíjas a gyomaendrődi Körös Panzió és Étterem.

Ny. L.

A díjátadó és kiállításmegnyitó ünnepséget a minap tartották egy időben hét helyszínen. A központi eseménynek a budapesti Gellért Fürdő adott helyet, emellett visegrádi, egri, debreceni, szegedi, pécsi és soproni, nívós szállodákban követhették online módon a programot.

– Mi Visegrádot választottuk, és óriási élmény volt a családdal együtt átélni ezt a sikert – hangsúlyozta Tímár-Elcock Barbara, a közönségszavazáson legtöbb voksot begyűjtő gyomaendrődi „Körös” PR-koordinátora. A fotó az étterem teraszáról készült, képaláírása a következő volt: „Csend és üresség… Pedig gyönyörű az idő. Hiányzik a nyüzsgés, a kacaj, a boldogság, a szabadság, a finomságok illata.”

Barbara hangsúlyozta, a fotót a gyomaendrődi Weigert József készítette, és a Covid alatti csendet ábrázolta alkotásán. Azt nem gondolták, hogy ennyien szavaznak rájuk, az pedig legalább ennyire fontos, hogy ilyen képet ma már nehéz készíteni a teraszukról, ugyanis benépesült vendégekkel.

Tímár Andrásné és unokája, Anabel a közönségdíjas fotó előtt.

– Küzdöttünk a vendéglátásért, a szakmáért, a szakemberekért, annyi emlékezetes pillanatot köszönhetünk nekik. Megérte. Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek, aki megtisztelt bennünket szavazatával, ez az elismerés rengeteget jelent nekünk – ecsetelte a PR-koordinátor, aki természetesen családtag. – A régi Holler családi vállalkozás, két kitartó és odaadó ember, édesanyám és édesapám munkájának a gyümölcse.

Nem ez volt az első nehézség, amivel szembe kellett nézniük az elmúlt több mint 40 év során. A munkájuk és a szakmájuk iránti tisztelet és szeretet az, ami erőt adott nekik ahhoz, hogy alkalmazkodva a körülményekhez olyan megoldásokat találjanak, amivel eredményessé tehették a működést.

A megnyitón elhangzott, a párhuzamos kiállítások végeztével a szervezők a pályaműveket árverésre bocsátják. A liciten befolyt összeget a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlják fel. Az alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában