lakossági ügyintézés

2021.06.19. 15:00

Új szolgáltatói ügyfélpontot nyitottak meg Szeghalmon

A lakosság számára közvetlenül elérhető ügyfélpontot nyitott meg nemrégiben az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a Nagy Miklós utcában – tájékoztatott a társaság nemrégiben.

B. O.

Mint kiderült, a személyesen elérhető ügyfélpontokat az NHKV Zrt.-vel közösen a Magyar Posta Zrt. és az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. biztosítja az ügyfeleknek összesen 178 településen, köztük most már Szeghalmon is.

– Az új ügyfélponton elsősorban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlázással, pénzügyi rendezéssel és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére van mód. A hulladékszállítással (például többlethulladék elszállítása, edényzet cseréje vagy mozgatása), az adatváltozással (szerződéskötéssel, -módosítással, -megszüntetéssel), illetve az egyéb technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati ügyintézés a megszokott módon, a közszolgáltatón keresztül továbbra is biztosított – közölte a NHKV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában