Békés/Budapest

2021.06.23. 14:53

Rangos díjjal ismerték el Barkász Sándort

Zsuffa István-emlékérmet vehetett át Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. ügyvezető igazgatója a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán a napokban – értesült hírportálunk

P.G.

20200925 Szeged VTT Hullámtér rendezése az Alsó-Tiszán projekt aktuális helyzetének bemutatása a Kormányhivatalban. Képen: Barkász Sándor Békés Drén Kft. igazgatója és Kozák Péter ATIVIZIG igazgatója. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

A vízépítő szakember a szakmai berkekben is ismert Zsuffa István professzorról elnevezett elismerést a vízügyi tudományt támogató, gazdagító elméleti és gyakorlati, valamint nemzetközi területen végzett szakmai munkásságáért kapta.

Az idén életre hívott kitüntetést évente egy személyiségnek ítélik oda. Oktató, kutató vagy egy, az egyetem állományába nem tartozó személy kaphatja meg a díjat. Barkász Sándor mint első díjazott részesült az elismerésben. A szakember a kar jogelődjén, a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán szerezte első diplomáját. Az elismerést dr. Bíró Tibor dékán adta át a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán megtartott diplomaátadó ünnepség keretében a közelmúltban.

Barkász Sándor (balról) egy korábbi rendezvényen
/Fotó: MW/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában