egészségház

2021.06.24. 19:00

Ismét elindul a vérvételi szolgáltatás Köröstarcsán

Előreláthatóan július közepétől újra elindul a Köröstarcsai Egészségházban a vérvételi szolgáltatás – tájékoztatott Facebook-oldalán Lipcsei Zoltán polgármester.

P. G.

Turi Judit és Lipcsei Zoltán szólt a szolgáltatásról /Fotó: BMH/

A településvezető kiemelte Turi Judit háziorvosi asszisztens és szakápoló szerepét, aki a jelenlegi munkakörén felül vállalta, hogy minden héten kedden 7–9 óra között ellátja ezt a feladatot.

Turi Judit és Lipcsei Zoltán szólt a szolgáltatásról /Fotó: BMH/

– Az engedélyeztetési eljárás folyamatban van, amint megkapjuk a működési engedélyt, elindulhat a szolgáltatás – hangsúlyozta Lipcsei Zoltán. Mint mondta, bízik benne, hogy kérelmüket rövid ügyintézési határidővel elbírálják, és minél hamarabb állhatnak újra a lakosság szolgálatába ezzel a szolgáltatással is. A polgármester emlékeztetett arra, hogy a helyi vérvételt három éven át egy konzorciumi pályázati projektből, az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében oldották meg. – A lakosság számára egy nagyon fontos szolgáltatásról van szó, ezért az önkormányzat saját forrásból biztosítja tovább a lehetőséget – tette hozzá Lipcsei Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában