Szarvas - videóval

2021.05.19. 18:41

Bemutatták a Hazatérsz klipjét

Szerdán mutatták be Szekér Gergő Hazatérsz című dalának videoklipjét Szarvason. Dalszövegírója Varga Viktor, a Cervinus Teátrum főrendezője volt, kisfilmjét pedig – amelynek rendezője Kiss Péter Balázs volt – a Frankó Tanyán forgatták.

V. E.

20210519 Szarvas Szekér Gergő: Hazatérsz című videoklipjének sajtónyilvános bemutatójára. Zene: Szekér Gergő Dalszöveg: Szekér Gergő, Varga Viktor Szereplők: Szekér Gergő, Szemán Béla, Laurinyecz Szilveszter, Varga Viktor Rendezte: Kiss Péter Balázs Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A premiervetítés előtt Varga Viktor elmondta, nagyon fontos mérföldkő volt a szarvasi színház számára, hogy a klipforgatással nyitottak egy újabb kaput az ország felé, ezzel együtt az ország is feléjük. A dalszövegíró köszöntője után egy werkfilmet játszottak le a klipforgatásról, amivel tiszteletüket fejezték ki azok iránt, akik a forgatás munkálataiban közreműködtek.

Majd Csasztvan András, a Cervinus Teátrum ügyvezető igazgatója köszönetét fejezte ki mindenki számára, aki segítséget nyújtott abban, hogy Szarvason készítsenek felvételeket a Hazatérsz klipjét. Hozzátette, ezzel a forgatással újra Szarvas irányába fordult a filmes szakma, ami örömükre szolgál és büszkék arra, hogy Szekér Gergő dalának videófelvételei a településen készülhettek el. Végül az országban elsőként Szarvason bemutatták a Hazatérsz klipjét.

Fotó: Imre György

Előzmény:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-hazatersz-dal-videoklipjenek-kamerai-szarvason-forogtak-3893020/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában