Sweet Charity

2021.04.07. 14:04

Vidám, zenés Broadway-sikerdarabbal készül a csabai színház

Új musical-vígjátékot próbál a Békéscsabai Jókai Színház: a Sweet Charity olvasópróbáját szerdán tartották a teátrum nagyszínpadán.

V. N.

20210407 Békéscsaba Új musical-vígjátékot próbál a Békéscsabai Jókai Színház! A Sweet Charity sajtónyilvános olvasópróbáját A darab tartalmából: Charity fiatal, naiv lány, aki egy kopott lokálban próbál meg pénzt keresni. Míg ő nem fukarkodik az érzelmeivel, addig a férfiak csak kihasználják. Természetesen egyetlen vágya van: olyan társra találni, aki nem élősködni próbál rajta. Mígnem egy napon a véletlen egy metrókocsiba zárja őt egy rokonszenves, klausztrofóbiás fiúval… A Sweet Charity hamisítatlan Broadway-sikerdarab, a múlt század harmincas éveinek jazz- és swingzenéjével, fülbemászó és életigenlő dallamokkal, Csonka Dórával a címszerepben. Oscar megformálására hazatér Budapestről Sánta László, aki a Madách Színházban játszik főszerepeket. A Sweet Charity rendezője Radó Denise Jászai Mari-díjas művész, akinek nevéhez a My Fair Lady zajos sikerét kötheti a Békés megyei közönség. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

A darab története egy fiatal, naiv lányról, Charityról szól, aki egy kopott lokálban próbál meg pénzt keresni. Míg ő nem fukarkodik az érzelmeivel, addig a férfiak csak kihasználják. Természetesen egyetlen vágya van: olyan társra találni, aki nem élősködni próbál rajta, mígnem egy napon a véletlen egy metrókocsiba zárja őt egy rokonszenves, klausztrofóbiás fiúval.

Mulatságos, vidám darab lesz a Sweet Charity /Fotók: Imre György/

A Sweet Charity egy mulatságos, hamisítatlan Broadway-sikerdarab Neil Simon szerzőóriás szövegkönyve alapján, mely a múlt század harmincas éveinek jazz- és swingzenéjével, fülbemászó és életigenlő dallamokkal varázsolhatja majd el a békéscsabai nézőket is.

A címszerepben Csonka Dórát láthatjuk, míg Oscart Sánta László formálja meg. A Sweet Charity rendezője Radó Denise Jászai Mari-díjas művész, akinek nevéhez a My Fair Lady zajos sikerét kötheti a Békés megyei közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában