Koronavírus Békésben

2021.04.03. 12:47

Nagyszombaton is oltottak Békéscsabán

Az oltási program az ünnepi hétvégén is folytatódott országszerte, így Békéscsabán is.

N. T.

Békéscsaba, 2021. április 3. Kotriné Bácsi Szimonetta ápolónõ (j) beolt egy férfit az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina (hivatalos nevén Gam-COVID-Vac) elsõ adagjával Békéscsabán, a Réthy Pál kórházban kialakított oltóponton 2021. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Szombaton az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcinákkal oltottak Békéscsabán, a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórházában kialakított oltóponton – adta hírül az MTI.

Ahogyan arról beszámoltunk, folyamatosan zajlik az oltás, a legfrissebb adatok alapján a beoltottak száma 2 235 731 fő, közülük 891 002 fő már a második oltását is megkapta.

A veszélyeztetettségük miatt továbbra is a regisztrált idősek oltása van elől a sorban, az eddig regisztrált 65 év felettiek 83%-a már megkapta az oltást. A kórházi oltópontokon szombaton is tart a már korábban regisztrált óvodai és iskolai pedagógusok soron kívüli oltása.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/bekescsaban-is-oltjak-a-pedagogusokat-3833986/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában