Jókai Színház

2021.03.16. 15:38

Újabb mesét visz színre a csabai társulat

Továbbra sem áll le a mesék színrevitele a Jókai Színházban, hiszen éppen hogy elnyerte az Árgyélus királyfi a színpadi nagykorúságot, a társulat máris továbblendül a mesék világában – hangzott el a Kaland a nagy családerdőben című mesejáték kedd délelőtt tartott olvasópróbáján.

V. N.

20210316 Békéscsaba Seregi Zoltán, a Jókai Színház igazgatója Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

Mint megtudtuk, a szívhez szóló történetben egy intézeti kisfiú a Holdherceg útmutatásával elindul, hogy felkutassa családját. Ám az, hogy a nagy családerdőben végül a Családkötő-, vagy a Családtörő Tündér bizonyul-e erősebbnek, és hogy Daninak – a főszereplő kisfiúnak – milyen próbákon keresztül vezet az útja a saját családjához, csak a Zalán Tibor korántsem szokványos szereplőket felsorakoztató meséjének végén derül majd ki. A Merő Béla által rendezett érzékenyítő előadás házi bemutatóját április 9-re tűzte ki a társulat.

Megtartották a családi darab olvasópróbáját /Fotó: Imre György/

– Ezt a kedves mesét is eltesszük a házi bemutató után a befőttes üvegünkbe, – akárcsak a többi darabot – hogy innen vehessük majd elő, amint megszűnnek a korlátozások – fogalmazott az eseményen Seregi Zoltán, a teátrum igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában