nyomozás

2021.03.16. 14:17

Négyen sérültek meg kutyák támadásától Tarhoson

Két gyermekre és két felnőttre támadt két stafford terrier kutya múlt pénteken egy tarhosi ház udvarán – erősítette meg információinkat Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

P. G.

Fotó: Shutterstock

Mint megtudtuk, az említett napon 15 óra 30 perc körül Tarhoson, egy lakóház udvarán két felnőtt és két gyermek három stafford terrier kutyával játszott. Eközben a kutyák közül kettő rájuk támadt.

Az egyik gyermek, egy 4 éves kislány súlyos, míg két felnőtt és a másik gyermek, egy 6 éves kisfiú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szomszédok észrevették, mi történik, és a bajba jutottak segítségére siettek, a kutyákat bezárták a kenneljeikbe.

Mint a részletekről megtudtuk, a Békési Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit. A rendőrség az esetről írásban tájékoztatja a tarhosi jegyzőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában