nyitás

2021.03.17. 19:00

Már a tavaszra készülnek a gyopárosi fürdőben

Kívülről csendesség veszi körbe a gyopárosi fürdőt. A természet a kitavaszodás jeleiről árulkodik, ám a falak között is van élet. Benkő Ferenc, a Városüzemeltetési Zrt. vezérigazgatója kalauzolta körbe szerda délután Dávid Zoltán polgármestert.

Cs. I.

Benkő Ferenc a sajtó munkatársai jelenlétében mutatta meg, milyen munkákat végeznek kollégái. Kiemelte, minden dolgozójuknak biztosítanak munkát, senkit nem küldtek el. Élnek a kormány bértámogatásával.

A gyógyászati részlegen, a pénztárak áthelyezésével azt szeretnék kivitelezni, hogy a szállodákból az átjutás még komfortosabb legyen. Ezért ott most komoly átalakításokat végeznek.

A medencék csempézésével is jól haladnak /A szerző felvételei/

Az élményfürdő medencéivel végeztek, ottjártunkkor a fedett gyógymedence volt soron. Dávid Zoltán a helyszínen úgy fogalmazott, fontos, hogy amint a kormányzati intézkedések azt lehetővé teszik, semmi akadálya ne legyen a fürdő nyitásának.

Dávid Zoltán polgármester helyszíni bejáráson volt a fürdőben.

Mint megtudtuk, jól haladnak a munkákkal, a komplexum kiváló feltételekkel várja majd a fürdővendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában