Csak tiszta forrásból

2021.03.15. 16:42

Kiállítás nyílt a digitális térben a csabai Lencsési Közösségi Házban

Csak tiszta forrásból címmel hirdetett 19. alkalommal fotópályázatot a Lencsési Közösségi Ház, és a Márvány Fotóműhely a határon innen és túl élő, valamint alkotó magyar fotósok számára.

V. N.

Fotó: Imre György

Fotó: Imre Gyorgy

A beérkezett 138 alkotó 680 pályaműve közül félszáz fotót állítottak ki hétfőn délután a közösségi ház épületében. A járványhelyzet miatt azonban rendhagyó módon a programot online formában tartották meg. A digitális térben megrendezett kiállítás megnyitóján és díjátadó ünnepségén Varga Tamás, a város alpolgármestere mondott köszöntőt, majd Takács Péter, a ház vezetője adta át a szakmai zsűri által megítélt elismeréseket.

Fotó: Imre György

A fődíjat a kisújszállási dr. Szarka Gergő kapta, második helyen Kékesi Henriette (Telki), harmadikon Kiss Imre (Pécs) végzett. A Lencsési Közösségi Ház különdíját Szalai Attila (Várpalota), a Békéscsaba Megyei Jogú Város különdíját Mező István (Békéscsaba), míg a Bazsó Imre különdíjat Marton Ferenc (Mindszent) érdemelte ki. Az eseményen Soós Emőke és Berta János előadóművészek adtak ünnepi műsort.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában