verseny

2021.03.01. 11:53

A mesék világába kalandoztak a dobozi iskolások

Mesemondó versenyt rendeztek a Dobozi Általános Iskolában.

B. O.

Ebben a tanévben a megmérettetést nagyban befolyásolta a pandémiás helyzet, hiszen a szülők nem lehettek jelen, és a gyermekek, valamint tanáraik most nem mehettek külső helyszínre, így idén az iskola könyvtárában rendezték meg a mesemondást.

A dobozi mesemondó kisdiákok a mesekönyveikkel /Fotó: BMH/

– Azon igyekeztünk, hogy a gyerekek minél kevésbé érezzék ennek hiányát. A díszletként felállított paravánt benépesítettük meseszereplőkkel, például volt király, királylány, lovacska, kutya, egér, akik a kis mesemondók közönsége lettek. Fontosnak tartjuk, hogy a többi tanuló is élvezhesse a mesék szépségét, a gyerekek tehetségét, ezért az adott évfolyam tanulói is helyet kaptak a közönség soraiban – árulta el Kovácsné Mórocz Anikó és Kádár Ádámné a szervezők részéről.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga, végül az 1. és 2. évfolyamból első helyezést ért el Farkas Ezékiel, míg a 3. és 4. évfolyamból megosztott első helyen végzett Kovács Mihály és Kölüs Zorka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában