segítségnyújtás

2021.02.04. 17:03

Több mint kétszázan adtak a csabai Notesz Lacinak

Kétmillió 615 ezer forint gyűlt össze a Nagy László, „Notesz Laci” megsegítésére szervezett adománygyűjtés eredményeként – tájékoztatták hírportálunkat a szervezők.

P. G.

Fotó: Lehoczky Péter

Mint megtudtuk, 203 magánszemély és két vállalkozás segítette az akciót. Az összefogás lehetővé teszi, hogy Laci bekerüljön az Ady Endre utcai intézménybe, 2 ágyas szobába, és segíti mindennapjai megélését, tevékenységét és egészsége fenntartását hosszabb távon is. Az összeg felhasználását a jövőben is Tolnai Ferenc hivatásos gondnok felügyeli a gyámügyi jogszabályoknak megfelelően.

– Úgy érezzük és ezért tartjuk a város összefogását örömtelinek, mert talán így egy kicsit pótolni tudjuk a család hiányát, támogatását! – fogalmaztak közleményükbe a szervezők. A kezdeményezők Laci nevében is Mindenkinek köszönetet mondanak és az adománygyűjtést befejezik!

Úgy tudjuk, hogy Lacitól már levették az első Covid-tesztet, így még egy lépéssel közelebb került az intézménybe való bekerüléshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában