ellátás

2021.02.22. 09:37

Megszűnt a kardiológiai szakrendelés Szarvason

A Szarvasi Szakorvosi Kft. ellátási területéről mostantól Orosházára kell járniuk a betegeknek.

Cs. I.

Fotó: Shutterstock

A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet fogadja a Szarvasi Szakorvosi Kft. ellátási területéről érkező kardiológiai betegeket – olvashattak az érintettek egy bejegyzést napokkal ezelőtt a szarvasi közösségi felületeken.

E témában az orosházi kórház az alábbi információkat közölte hírportálunkkal.

A szarvasi szakrendelőben az elmúlt években dr. Kisházi Julianna látta el a kardiológiai szakrendelést. A főorvos azonban idén február 15-től főállásban visszatért az orosházi Dr. László Elek Kórház kardiológiájára, ezzel egy időben pedig megszüntette rendelését Szarvason.

A kardiológiai vizsgálatra váró szarvasi betegek ellátását meghatározott rend alapján végzi az orosházi kórház. Eszerint a vizsgálatok előtt minden esetben szükséges a 68/411-166-os telefonszámon, a 424-es melléken a bejelentkezés vagy az előzetes időpontkérés. A február 15–26-a között a szarvasi kardiológiai szakrendelésre időpontot kapott betegeket dr. Kisházi Julianna február 15-től két héten belül, az eredeti időpontban, soron kívül fogadja Orosházán, a Dr. László Elek Kórházban. Azok a szarvasi betegek, akik március elseje utánra kaptak időpontot, a fenti telefonszámon érdeklődhetnek, pontosan mikorra tudják őket besorolni vizsgálatra. Akik nem rendelkeznek időponttal, szintén a fenti telefonszámon kérhetnek előjegyzést a vizsgálatokra.

Borítókép illusztráció: Shutterstock.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában