SZTOJKA TIBI

2021.01.29. 15:20

Új nagylemezzel rukkolt elő a dobozi énekes

Elkészült második nagylemeze Sztojka Tibinek, miközben a dobozi énekes saját zenés műsort is kapott az egyik televíziócsatornán, sőt, egyik új dalához videóklipet is forgatott.

B. O.

– A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz – részletezte Sztojka Tibi.

A rajongók szerint Sztojka Tibi rekedtes hangja teszi egyedivé a zenész számait

Hozzátette, a nóták elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szólnak, és a nagy kedvenc a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik, Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki az énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában