Segítség

2021.01.16. 12:03

Meleg holmikat adományoznak Orosházán

Orosházán a diáktanya kerítése megtelt meleg kabátokkal, plédekkel. Pénteken az ifjúsági referens, Magonyné Urbán Zsuzsanna és önzetlen adományozók helyezték ki a rászorulóknak a meleg holmikat. A férfi télikabátok már gazdára leltek.

Cs. I.

Az idei év első, leghidegebb éjjele s nappala érkezik a meteorológiai előrejelzések szerint.

Ha van felesleges meleg ruhád, akaszd fel a diáktanya kerítésére! – üzeni azoknak az adományozni szándékozóknak a felirat, akiknek van feleslegessé vált, kinőtt meleg ruhája, takarója, pokróca, bakancsa, csizmája.

Ha fázol, vegyél el egyet, ha segíteni szeretnél hozz! Amíg a készlet tart, illetve amíg az időjárás indokolja, él az akció /A szerző felvétele/

Tudsz még segíteni vállfával, vagy azzal, hogy visszateszed a leesett kabátokat, ha arra jársz – erre most külön felhívja a figyelmet az akció kezdeményezője, hiszen az épületben hétvégén nem dolgoznak. Ingyenesen elvihetők a meleg holmik. És még egy plusz információ: az épületnél évekkel ezelőtt elhelyeztek zöld élelmiszergyűjtő dobozt. Azt is bárki megtöltheti.

Ha fázol, vegyél el egyet, ha segíteni szeretnél hozz!

Amíg a készlet tart, illetve amíg az időjárás indokolja, él az akció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában