Koronavírus Békésben

2020.12.03. 17:08

Fertőtlenítőszert kapnak a csabai óvodák

A járványhelyzetről szóló statisztikák továbbra is a vírus terjedéséről számolnak be, ezért újabb adag kéz-és felületfertőtlenítő szereket osztottak szét a közneveléis intézményekben. A békéscsabai önkormányzat fenntartásában álló óvodák vezetői csütörtökön vették át a csomagokat.

N. T.

– Óvodáinkban kiemelt figyelmet szentelünk a higiéniai előírások és a távolságtartásra vonatkozó szabályok betartására és folyamatos a csoportszobák fertőtlenítése is – " target="_blank">írja legutóbbi bejegyzésében Szarvas Péter.

A polgármester hozzátette, hogy a hírek továbbra is arról számolnak be, hogy a koronavírussal fertőzöttek száma emelkedő tendenciát mutat Magyarország egész területén. Ezért az operatív törzs döntése alapján az Állami Egészségügyi Ellátóközpont valamennyi köznevelési intézmény számára újabb kéz-és felületfertőtlenítő szereket szerzett be.

Ezek csütörtökön a polgármesteri hivatalban kerültek kiosztásra a békéscsabai önkormányzat fenntartásában álló óvodák vezetői számára.

/Fotó: Szarvas Péter Facebook oldala/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában