Mosolyalbum 2020

2020.11.21. 14:35

A dobozi Mohai Levente szereti a könyveket

A tizennyolc hónapos Mohai Levente nagy örömmel bontogatta a Gyermekmosoly 2020 fotópályázat online forduló második helyezettjének járó könyvcsomagot.

V. N.

20201119 Doboz Mosoly Album Mohainé Bányai Kitti és Levente fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

– A jelentkezést követően elküldtem mindenkinek a felhívást, hogy minél több szavazatot kapjon Levente képe. Nagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy másodikok lettünk a 0–3 éves korosztályban. Rögtön meg is osztottuk a jó hírt a rokonokkal, barátokkal, akik végig támogattak bennünket. Az újságot is megvettük, kivágtuk Levi képét, így az örök emlék marad a számunkra – avatott be minket Mohainé Bányai Kitti.

Levi már nem csak falja, lapozgatja is a könyveket /Fotó: B. Á./

Levente édesanyja egyúttal elárulta, kisfia igazi kis rosszcsont, nagyon szeret huncutkodni, és imádja a meséket. – A könyveket már nemcsak falja, hanem lapozgatja, nézegeti is – osztotta meg velünk Kitti, miközben Levente már kezébe is vette a legfelső, járművekről szóló kötetet.

A játék folytatódik: az online versenyben legjobban szereplő gyermekek képei megjelennek a Békés Megyei Hírlap hasábjain. Küldje be gyermeke, unokája fotóját, és nyerjen újabb értékes könyvcsomagokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában