Halloween

2020.10.22. 15:02

Tökös dekorációt készítettek a magyarbánhegyesi hivatal dolgozói

Tök jó! – állapítottuk meg a dekorációt látva. Magyarbánhegyes központi parkjában csütörtöktől látható ez az őszi hangulatú, vidám kis család.

Cs. I.

Láttunk mi már pompás virágágyásokat, meg esküvői szertartást, ünnepi pillanatokat a magyarbánhegyesi parkban. Ez a hely bebizonyította többször, kiváló közösségi tér. Most, a verőfényes őszi napsütésben is érdemes arra sétálni.

Csütörtöktől tekinthető meg az alkotás /Fotók: BMH/

Majd félszáz gyönyörű tököt faragtak a polgármesteri hivatal dolgozói csütörtökön. Ez nem szerepel a munkaköri leírásukban, ám a modern technika, pontosabban az áramszünet következményeként úgy döntöttek, ha már az irodai kétkezi munkájukkal végeztek, munkaidejük további részében kipróbálják magukat egy új feladatban.

Sódarné Varga Gyöngyi polgármester elmesélte, példás összefogással láttak munkához a köztisztviselők, a közfoglalkoztatottak, a humán szolgáltató dolgozói és ez lett belőle – mutatott a parkban felállított tökcsaládra, a tökös dekorációra.

Halloween – tökparty- fotófal – ki, minek gondolja. Az biztos, hangulata van. Őszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában