természetgyógyászat

2020.10.15. 15:15

Színészek, olimpikonok is kíváncsiak a battonyai üzemre

Ismert sportolók, színészek, művészek adják egymásnak a kilincset egy battonyai kis manufaktúra kapujában.

Cs. I.

A Herbapharm Kft. üzemében Magyarországon egyedülálló, eddig még nem ismert és nem használt innovatív technológiával vonnak ki gyógynövényekből olyan, már bizonyítottan nagy hatóanyag-tartalmú kivonatokat, amelyek az emberi szervezet immunitását képesek hatékonyan erősíteni.

Csoportos látogatók is felkeresik a kis manufaktúrát /Fotó: BMH/

Mákos Árpád üzemvezető minden kapcsolatát megmozgatja, hogy Battonyára, üzemükbe csábítsa azokat az embereket, akikkel a folytatásban akár közös együttgondolkodást, a határ menti város gazdasági, kulturális és sportéletének a fellendítéséhez segítséget remélhet. A battonyaiak sokszor nem hisznek a szemüknek, amikor az utcán szembe jön velük Sasvári Sándor színész, vagy Csollány Szilveszter tornász olimpikon. A minap üzemlátogatásra érkezett Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó.

Számos ismert személyiség fordul meg a határ menti településen

– A kis manufaktúránk termékei az ő érdeklődésüket is felkeltették. A vele együtt üzemlátogatásra érkező nagymágocsiaknak bemutattuk, termékpalettánkon milyen újdonságok szerepelnek. Sokan érdeklődtek, hiszen felerősödött az igény az őszi, változékonyra fordult időjárás beköszöntével a hathatós immunerősítésre. Nagyon bízunk abban, hogy segítségükre voltunk a látogatóknak, s nem csak információkkal, de az alapanyagaink és termékeink kóstolásával is meggyőződhettek arról, öngondoskodó módon magunk is tehetünk szervezetünk megerősítése érdekében – tette hozzá Mákos Árpád üzemvezető, természetgyógyász, aki dr. Hajtó János professzorral és Csollány Szilveszterrel járja az országot. Előadásokat tartanak a Battonyán készülő termékekről.

A városban pedig lehet arra számítani, hogy megjelennek újabb és újabb ismert emberek, akik felkarolják egy kis üzem nagy terveit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában