A fiú megelőzte édesapját

2020.10.27. 08:51

Negyven kiló halat fogott ki a győztes a csabai horgászversenyen

Egyéni horgászversenyt rendeztek a minap a békéscsabai Néveri-tónál. Huszonnyolcan neveztek, a legfiatalabb induló a csabai, 16 éves Uhrin Mihály volt, aki a legnagyobb halat fogta ki, a ponty 7,8 kilót nyomott. A győztes a kondorosi Skultéti Dorián lett 40,1, második édesapja, Skultéti János 26,6, harmadik a csabai Horváth János 24,7 kiló hallal.

Ny. L.

20201024 Békéscsaba Horgász versenyt rendeztek a Néveri tónál Fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

Néveri László, a húszéves, egyhektáros tó tulajdonosa elmondta, ponty, amur, tokhal, kárász, keszeg és afrikai harcsa található a vízben.

Kübekházáról is megérte eljönni, képünkön Gulyás Ferenc, Dékány Gyula, Horváth János és párja, Joszt Anikó /Fotók: Bencsik Ádám/

Az eddigi utolsó telepítést bő két hete végezték, november második felében pedig nyolc kilónál nagyobb pontyokat helyeznek ki.

A különdíjas Uhrin Mihály

Néveri László kitért arra, számos, megyén túli településről is érkeztek versenyzők. Meglepetésként Vida János bácsalmási halfőzőmester bajai halászlevet, a házigazda pedig körmös csülökpörköltet főzött ebédre.

Bár a versenyidőszak az idei évre véget ért, de amíg az időjárás engedi, hétvégénként kijárhatnak ide a horgászok. Akiknek a száma egyre gyarapszik, minden korosztálynál kedvelt ez a hobbi.

Önnek is van egy jó sztorija és képe is hozzá? Akkor jelentkezzen nyereményjátékunkra! Részletek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában