munkalehetőség

2020.10.12. 15:05

A BMW-nek is gyártó céggel egyeztettek a szeghalmiak

Egyeztetett egymással a napokban a város polgármestere és a településen székelő Novation Tech Hu Kft. olasz tulajdonosa Luca Businaro, valamint a cég helyi képviselője Szathmári László – tájékoztatott az önkormányzat.

B.O.

A találkozón többek között arról is szó volt, hogy a későbbiekben miképpen lehetne még mélyebb kapcsolatot kialakítani a város és a műanyagfeldolgozó cég között.

– Örömmel hallottuk, hogy hány nagy autógyártó cég beszállítója a társaság, melyek között a BMW is szerepel. Reményeink szerint, ezáltal a későbbiekben szorosabb együttműködést alakíthat ki a cég, az autógyár már épülő debreceni üzemével – árulta el a városvezető.

A múlt hét csütörtöki találkozón Macsári József Szeghalom polgármestere és Luca Businaro kifejtették az érdekeik azonosak: Szeghalmot egy iparilag megkerülhetetlen és munkalehetőségekben vonzóbb településsé szeretnék tenni a Sárrét szívében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában