ellenőrzés

2020.08.12. 09:19

Családbarát tanúsítványt kapott az orosházi könyvtár

Az élet megy tovább – de nem mindegy, milyen hangulatban, légkörben. A Justh Zsigmond Városi Könyvtár a közelmúltban megkapta a Családbarát szolgáltató hely bronz fokozatú tanúsítványát. Buzai Csaba igazgató örömmel mutatta meg hírportálunknak, és elárulta, a pályázatot még tavaly beadták egy kérdőív kitöltésével, majd június végén megtörtént a helyszíni ellenőrzés.

Cs. I.

– Néhány jellemző kérdés, amit vizsgáltak: az épületen belül akadálymentesen megoldható-e a közlekedés gyerekkocsival; megoldott-e szükséghelyzetben a hozzátartozó értesítése, segítségnyújtás; zajlik-e igényfelmérés, visszajelzések gyűjtése a családbarát szolgáltatásokkal kapcsolatban; van-e a szolgáltatóhelyhez kapcsolódó játszóterület felügyelettel a teljes nyitvatartási időben, vagy van-e családoknak szóló rendezvényünk. Jól teljesítettünk, így a cím viselésére két évig vagyunk jogosultak, utána újra pályázhatunk. A Családbarát Hely védjegy logót büszkén használhatjuk kommunikációs felületeinken.

Buzai Csaba örömmel mutatta meg a tanúsítványt /A szerző felvétele/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában