Békés megyei rendőröket, tűzoltókat jutalmaztak

Állami és miniszteri elismeréseket, kitüntetéseket adott át dr. Pintér Sándor belügyminiszter augusztus 20-a alkalmából a minap a Belügyminisztériumban, illetve ekkor nyújtották át a március 15-e apropóján adományozott jutalmakat is. Két tűzoltót és két rendőrt díjaztak Békés megyéből.

L. B.

Ekkor jelentették be ünnepélyesen, hogy Flórián nap alkalmából tűzoltó dandártábornokká nevezték ki Kiss Andrást, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját.

A belügyminiszter a rendőrség napja alkalmából Az év rendőre miniszteri díjat adományozta – közlekedésrendészeti kategóriában – Pelleg József rendőr alezredesnek, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya osztályvezetőjének.

A Békés megyei díjazottak

Augusztus 20-a alkalmából soron kívül előléptették tűzoltó ezredessé Haskó Györgyöt, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi igazgatóhelyettesét.

A magyar sajtó napja alkalmából – a sajtókommunikáció területén több éven át nyújtott kimagasló színvonalú szolgálatának elismeréséül – jutalomban részesítette a belügyminiszter dr. Szombati Andrea rendőr őrnagyot, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában