Tótkomlós/Orosháza

2020.07.05. 19:55

Visszafoglalták a teret zenéjükkel

Újra miénk a tér! – ezzel a címmel hirdette meg a Tótkomlósi Ifjúsági Koncert Fúvószenekar a vasárnapi hangversenyét a Szent István térre.

Cs. I.

Krcsméri János karnagy és a zenészek már várták, hogy végre próbaterembe vonulhassanak és a karanténos időszak után újra együtt lehessenek. A kisváros életében a csendes hónapok lezárultak, a fúvósok vasárnapi koncertje a nagyrendezvények sorát nyitotta meg. Ők is csatlakoztak a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség Újra miénk a tér! felhívásához. A szervezet elnöksége több tagszervezettel is ötletelve döntött úgy, hogy szeretnének egy nagyszabású, országos eseménnyel megjelenni.

Így esett a választás július 5-re, egy országos együtt muzsikálásra és közös táncra. Az volt a cél, szólaljon meg a fúvószene, forogjon a mazsorettbot. A komlósiak könnyed, nyáresti zenei csemegével készültek. A szomszédban, Orosházán, az Árpád-kertben térzenét adtak a fúvósok, illetve az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület táncosai is bemutatkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában