Öko-nap

2020.07.19. 10:35

Kreatív élményeket szereztek Orosházán

Büszkék voltak a batikolási eljárással készült pólóikra azok a diáklányok, akik a közelmúltban a napokat reggel 8 órától 17 óráig az Ökumenikus Segélyszervezet Orosházi Családok Átmeneti Otthonának nyári táborában töltötték.

Cs. I.

Idén a Szerencsejáték Zrt. támogatásával teljesen ingyenes programsorozatot kínálnak két turnusban a jelentkezőknek. Amikor öko-napjukat tartották az orosházi intézmény udvarán, Kovács Dániel intézményvezető mesélt a részletekről. Elmondta, lakóik gyermekei mellett a városban szociálisan rászoruló és a program iránt érdeklődő általános iskolás korú gyerekeknek állítottak össze minden napra valami izgalmas élményt.

A táborban számos program várta a gyerekeket /A szerző felvétele/

Kreatív- és sportfoglalkozásokra alkalmas az udvaruk, pancsoltak Gyopároson, kirándultak Szegedre. Játszva tanult az első turnus több mint húsz fiatalja. Ottjártunkkor a szelektív hulladékgyűjtéssel ismerkedtek, a környezettudatos élet apró, általuk is elvégezhető praktikáikat lesték el szakemberektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában