Serfecz Dávid lett az elnök

2020.07.20. 16:34

Közgyűlést tartott a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület

A Békési Városvédő és Szépítő Egyesület napokban tartotta éves közgyűlését a kulturális központ kápolna termében.

P. G.

Fotó: Ga-Pix Kft

Első napirendi pontként Miklós Lajos elnök számolt be az egyesület tavaly végzett tevékenységéről. A szervezet az elmúlt évben is fő céljait, a város történelmi, környezeti és természeti értékeinek megőrzését, védelmét, hagyományainak ápolását szem előtt tartva végezte tevékenységét.

Serfecz Dávid (fehér ingben) lett az új elnök /Fotó: Gazsó János/

Újabb helytörténeti kiadvány jelent meg Emlékhelyek Békésen címmel az egyesület gondozásában. Az elmúlt időszakban öten kérték felvételüket közösségükbe, dr. Szuromi Pál, Bondár Gábor, Mucsiné Fodor Hajnalka, Veres Ildikó és Salamonné Császár Orsolya, akiket örömmel köszöntöttek.

Az éves beszámolót Egeresi Miklósné beszámolója követte a tavalyi év gazdálkodásáról. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta mindkét beszámolót. Miklós Lajos elnök lemondott elnöki tisztségéről. Új elnöknek Serfecz Dávidot választotta meg egyhangúlag a közgyűlés. Az új elnök kapocs a generációk között, elhivatott, városát szerető és tisztelő ember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában