Békés megye

2020.06.05. 12:42

Videópályázatot hirdet a rendőrkapitányság

Videópályázatot hirdet a Békés megyei rendőrség. Két korcsoportban 14 és 22 év közötti fiataloktól várnak olyan filmeket, amelyek bemutatják a kábítószerek, drogok használatának veszélyeit, lehetséges következményeit és hirdetik a megelőzés fontosságát.

police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság videópályázatot hirdet 14 és 22 év közötti fiatalok számára. Az ifjúságvédelemmel foglalkozó szakemberek olyan filmeket várnak, amelyek bemutatják a drogok, kábítószerek használatának veszélyeit és rámutatnak arra, mennyire fontos, hogy a fiatalok tudjanak nemet mondani, amikor valamilyen bódító hatású szerrel kínálják őket.

A legjobban sikerült pályaműveket a rendőrök oktatási célra használják majd fel, tehát a pályázat révén a fiatalok kortársaiknak segíthetnek abban, hogy megfelelő információkhoz jussanak, megismerjék a szerhasználat mentális és egészségügyi kockázatait. A 15 és 30 másodperc közötti rövidfilmeket június 22-éig várják a [email protected] címre. A pályázati kiírás, a pályázat plakátja és a pályamunka benyújtásához szükséges nyilatkozat az alábbiakban letölthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában