rászorulók

2020.06.11. 10:03

Számítógépekkel segítettek a megyei diákoknak

Harminckét nehezebb helyzetben élő diáknak adott át egy-egy számítógépet Koszecz Sándor, az Életfa Alapítvány elnöke, illetve a békéscsabai Kollabor Élményközpont vezetője és Klaukó Ákos, a Budapest Bank Szolgáltató Központ vezetője a minap.

P. G.

Klaukó Ákos és Koszecz Sándor adta át a gépeket /Fotó: BMH/

Koszecz Sándor elmondta, a veszélyhelyzetben kis csapatuk egyrészt egészségügyi szakemberek számára korszerű arcmaszkokat készített saját innovációban, illetve még a digitális oktatás elrendelésének kezdetén huszonegy számítógépet ajánlottak fel olyan tanulóknak, akik nem rendelkeztek ilyen eszközzel.

Klaukó Ákos és Koszecz Sándor adta át a gépeket /Fotó: BMH/

– Az egyeztetések során, amelyeket különböző együttműködő iskolákkal folytattunk, kiderült, hogy még szükség lenne ilyen jellegű támogatásra. Megkerestük vállalkozó partnereinket, és a Budapest Bank 1 millió 560 ezer forintos felajánlásának köszönhetően nyújthattunk át összesen harminckét, békéscsabai, újkígyósi, orosházi, kamuti fiatalnak egy-egy számítógépet. Számukra az esélyegyenlőség egyik lehetősége a berendezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában