Estöri Kreatív Történelmi Verseny

2020.06.12. 10:03

Különdíjas lett az Andrássy gimi csapata

Az idei ESTÖRI Kreatív Történelmi versenyen különdíjjal jutalmazták a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium 10e csapatát. Az egylet a különdíjat Blaha Lujza Instagram-oldalának elkészítésével nyerte el.

L. B.

Beküldött fotó

Lezárult az Estöri Kreatív Történelmi verseny idei évada, de a diákok által készített történelmi személyek Instagram oldalai még aktívan működnek. A három fordulóban és a döntőben a diákok a dualizmus korával ismerkedtek meg, közös kutatómunkával tanultak, belekóstoltak az online újságírásba, miközben szórakoztató tartalmakat állítottak elő. A versenyt záró harmadik fordulóban a csapatok történelmi karakterek és közéleti személyek – Mikszáth Kálmán, Tisza Kálmán, Baross Gábor, Blaha Lujza, Zsolnay Vilmos és Esterházy III. Miklós Instagram oldalát hozták létre és töltötték meg kreatív tartalommal. A nagyon szoros versenyben végül a zsűri a három dobogós helyezés mellett 3 különdíjat is kiosztott.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában