testületi ülés

2020.06.25. 16:51

ByeAlex is felléphet a békési Madzagfalvi Napokon

Új lakásrendeletet fogadott el csütörtöki ülésén a békési képviselő-testület – jelentette be a grémium tanácskozását követő sajtótájékoztatón Kálmán Tibor.

P. G.

A város polgármestere elmondta, a szakmai anyag hosszas és összetett előkészítő munkát követően született meg, ami már tavaly megkezdődött. A részletekről kifejtette, január végén több település részvételével fórumot tartottak, ahol a tapasztalatok cseréjére is lehetőség nyílt. Ezután a szakbizottság külön alkalmat szentelt az előterjesztés megvitatásának. A vírushelyzetet követően fogadhatta el a testület a modernizált, rugalmas, napjaink kihívásaihoz alkalmazkodó rendeletet.

Kálmán Tibor szólt arról is, hogy amennyiben lehetőség nyílik rá, idén is szeretnék megtartani a város valamennyi nagyrendezvényét. A tervek szerint augusztus 20-án a Republic, a szeptember 11-13-i Madzagfalvi Napokon Ganxsta Zolee, ByeAlex és R-Go lép majd fel. A Békés-tarhosi Zenei Napokat várhatóan októberben rendezik meg olyan módon, hogy hetente két-három program várja majd a zenekedvelőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában