menza

2020.06.17. 15:20

Békéscsabán is adnak nyáron ebédet a gyerekeknek

Dr. Bacsa Vendel jegyző hivatalos honlapján jelentette be: idén is kapnak nyáron ebédet a gyerekek.

L. B.

– Idén nyáron az ingyenes szünidei gyermekétkeztetést a 18 év alatti, általános és középiskolás tanulók, valamint azok a három év alatti gyermekek vehetik igénybe, akik nem járnak bölcsődébe – közölte Békéscsaba hivatalos honlapján dr. Bacsa Vendel jegyző.

Jelezte: az önkormányzatnak meg kell szerveznie ezt a lehetőséget a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára, igény esetén. Ha a rászoruló gyermekek szülei kérelmezik ezt a segítséget, akkor egy dokumentumot kell kitölteniük, majd azt el kell juttatniuk a polgármesteri hivatal szociálpolitikai osztályára.

A térítésmentes szünidei gyermekétkeztetés június 26-ig azoknak érhető el, akik nem veszik igénybe az iskolai felügyeletet; június 29. és augusztus 28. között pedig minden jogosult gyermek számára. Az ételeket 12 és 13.30 óra között adják ki a Gyulai út 53-37., a Szabó Pál tér 1/2., az Orosházi út 2., valamint a Trefort utca 2/1. szám alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában