elejtés

2020.05.18. 10:31

Vadkárelhárító vadászatot szerveznek Békésen

A békési önkormányzat a Kittenberger Kálmán Vadásztársasággal együttműköd­ve közbiztonsági okból, illetve a köz- és magántulajdon súlyos károsodástól való megóvása érdekében vadkárelhárító vadászatot szervez.

P. G.

Az elejtés ideje május 25-én, 26-án és 27-én lesz reggeli 5 és 8 óra között. Helye az önkormányzat közigazgatási területének szécsénykerti része – tájékoztatott közleményében a békési önkormányzat. Mint kiemelték, a belterületen kárt okozó vad elejtése a fentiekben megjelölt területeken, lőfegyverrel történik, fegyvertartási és vadászati engedéllyel rendelkező vadászok által, a jogszabályi előírások szigorú betartásával, a Békési Rendőrkapitányság által kiadott engedély alapján.

Az önkormányzat felhívta arra is a figyelmet, hogy a megjelölt területen a vadászat lőfegyverrel történik. Ezért kérték a lakosságot, hogy a fenti területeken a jelzett időszakban, körültekintően, fokozott figyelemmel tartózkodjanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában