Újabb szállítmány érkezett az Orosházi Kórházba

Újabb védőfeszerelésekből álló szállítmány érkezett az Orosházi Kórházba.

Cs. I.

Oroshza, 2020. mjus 14. Albertn G. Kiss Erika s Fodor Lszl, az Oroshzi Krhz raktrosai, Orsik Gbor, a Magyar Honvdsg Parancsnoksg Infokommunikci s Informcivdelmi Csoportfnksgnek tervezje, honvd ftrzsrmester, kirendelt parancsnokhelyettes s Konecsni Gyrgy, a Magyar Honvdsg Parancsnoksg Infokommunikcis s Informcivdelmi csoportfnksgnek kiemelt ftisztje, honvd alezredes, kirendelt parancsnok (b-j) ellenrzi a koronavrus-jrvny elleni vdekezshez szksges eszkzkbl ll szlltmnyt a krhzban 2020. mjus 14-n. Az egyszer hasznlatos overlokat s arcvd pajzsokat a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) szlltotta. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Újabb védőeszközöket kapott csütörtökön az Orosházi Kórház. Albertné G. Kiss Erika az Orosházi Kórház raktárosa, Konecsni György, a Magyar Honvédség Parancsnokság Infokommunikációs és Információvédelmi csoportfőnökségének kiemelt főtisztje, honvéd alezredes, kirendelt parancsnok és Orsik Gábor, a Magyar Honvédség Parancsnokság Infokommunikáció és Információvédelmi Csoportfőnökségének tervezője, honvéd főtörzsőrmester, kirendelt parancsnokhelyettes ellenőrizte a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges eszközökből álló szállítmányt. Az egyszer használatos overallokat és arcvédő pajzsokat a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában