Újabb védőeszközök érkeztek a gyulai kórházba

Ismét koronavírus-járvány elleni védőeszköz szállítmány érkezett kedden a Pándy Kálmán Tagkórházba.

MTI, Beol.hu

Gyula, 2020. prilis 28. Szab Sndor raktros ellenrzi a koronavrus-jrvny elleni vdekezshez szksges vdeszkzk jabb szlltmnyt a Bks Megyei Kzponti Krhz raktrnl Gyuln 2020. prilis 28-n. A vdeszkzket a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) szlltotta. prilis 27-n s 28-n kzel szz helysznre szlltottak vdfelszerelseket a vdekezsben rszt vev egszsggyi s rendvdelmi dolgozk szmra. A 6,5 milli vdeszkz kztt fleg szjmaszkok, arcvd pajzsok, vizsgl kesztyk, FFP2-es s FFP3-as maszkok, valamint az orvosi munkhoz szksges vdruhzatok vannak. MTI/Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

A felszereléseket a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) szállította az intézménybe. Ezzel együtt közel száz helyre vittek csomagokat a hét első két napján a védekezésben részt vevő egészségügyi és rendvédelmi dolgozók számára. Az összesen 6,5 millió védőeszköz között főleg szájmaszkok, arcvédő pajzsok, vizsgáló kesztyűk, FFP2-es és FFP3-as maszkok, valamint az orvosi munkához szükséges védőruházatok vannak.

Fotók: MTI/Rosta Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában