Több ezer sebészeti maszkot kapott az Orosházi Kórház

A Linamar Hungary Zrt. több ezer maszkot osztott szét a közelmúltban Békés megyei kórházak, mentőállomások között. Az Orosházi Kórház így a napokban négyezer maszkhoz jutott hozzá.

N. T.

– Orosháza egyik legnagyobb ipari cége, a Linamar Hungary Zrt. is segítségünkre van az új koronavírus járvány elleni küzdelemben. A vállalat kapcsolatainak köszönhetően jelentős mennyiségű sebészi maszkot szerzett be, amiből első körben 11 ezer darabot szétosztottak Békés megye kórházai és nagyobb mentőállomásai között – olvasható a kórház közösségi oldalán.

A posztból az is kiderül, hogy az Orosházi Kórháznak a közelmúltban négyezer darab sebészi maszkot adományoztak, amit a dolgozók a betegellátásban használnak majd fel.

Az adományt dr. Duray Gergő főigazgató vette át Bácsi Imre LPD termelési igazgatótól és Csizmadia Péter LPD Divízió igazgatótól /Fotó: Farkas Éva/Orosházi Kórház/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában