Segítenek a fogyatékossággal élő gyulaiaknak

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere csütörtöki videójában hívja fel a figyelmet a városban élő, fogyatékkal élők megsegítésére. A városvezető arra kéri a lakosokat, hogy figyeljenek fokozottan rájuk.

N. T.

– Önkormányzatunk a fogyatékossággal élők számára is segítséget nyújt a bevásárláshoz, a gyógyszerek kiváltásához, az ügyintézéshez. Kérek minden fogyatékossággal élő gyulait, akinek nincs rokonai, ismerősei körében megfelelő segítője, jelentkezzen kollégáimnál a 06 66 526 850-es telefonszámon munkanapokon 7:30 és 16:00 óra között vagy az [email protected] e-mail címen bármikor – olvasható dr. Görgényi Ernő csütörtöki bejegyzésében.

A polgármester hozzáteszi, hogy a fogyatékossággal élő gyulaiaknak életkoruktól függetlenül segítenek. Kifejti, hogy előfordulhat, hogy vannak olyan fogyatékossággal élők, akik valamilyen oknál fogva nem képesek igényelni az otthonsegítési szolgáltatást, vagy nem képesek felismerni azt, hogy segítségre van szükségük.

Ezért a városvezető arra kér mindenkit, aki a lakókörnyezetében tud olyan fogyatékossággal élő gyulairól, akinek szüksége lehet az otthonsegítési szolgáltatásra, jelezze kollégáinak a fentebb említette elérhetőségek valamelyikén.

Szarvas Péter is felhívta a figyelmet a fogyatékkal élőkre:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában