Összefogás: segített a Bora Kft.

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. úgy döntött a maguk módján hozzájárulnak a Békés Megyei Központi Kórház két tagkórházának dolgozóinak munkájához.

P. G.

Ennek kapcsán, proflukhoz igazodva hétfő délután megérkezett a békéscsabai telephelyre 1500-1500 palack 1,5 literes ásványvíz és 500 palack 2 literes Márka üdítő, amelyet felajánlottak az ország negyedik legnagyobb kórházának.

Beküldött fotók

– A társadalmi felelősségvállalás mindig is fontos volt a cég életében, mi most így tudunk segíteni ebben az időszakban – hangsúlyozta Bora Imre, a vállalkozás ügyvezetője. – Tudjuk, hogy a legnagyobb teher most az orvosokra, mentősökre, egészségügyi szakdolgozókra hárul. Ez egy apró dolog, de mindenképpen szeretnénk elismerésünket, és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozók felé, akik igyekeznek megóvni a térségében élők egészségét. Egyúttal kérek mindenkit, hogy akinek lehetősége van, a maga módján társuljon a kezdeményezésünkhöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában