Doboz

2020.04.16. 15:51

Kiborultak Varga Viktor szanazugi meztelen csobbanásán

Teljesen meztelenül fürdött Szanazug dobozi részén a híres énekes, Varga Viktor.

Ny. L.

Varga Viktor megint kicsapta biztosítékot, mégpedig meztelen szanazugi fürdőzésével. Húsvétkor hazajött Csabára a népszerű énekes, és gyerekkora kedvenc helyén, Szanazug dobozi részén, a Körösben fürdőzött. Teljesen meztelenül, ami többek felháborodását kiváltotta, akadt anyuka, aki szerint közszeméremsértést követett el az énekes. Ugyanis gyermekes családok is tartózkodtak a helyszínen, amikor ez az eset történt. ,,Sokunkat felháborított a látvány, főleg a gyerekek miatt” – írta olvasónk. Ugyanakkor Varga Viktor " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán a meztelen szanazugi képéhez olyan hozzászólás is érkezett, hogy ,,Én, aki anatómiával foglalkozom, el kell, hogy ismerjem, harmonikusan arányos a teste.”

Varga Viktor elmondta, ez a hozzászólás ér számára a legtöbbet, és ad neki erőt a további próbatételekhez. Minden nap lovagol ugyanis egy későbbre halasztott szerep miatt, és hogy kerek, izmos, igazi lovasfeneke legyen.

– Megbotránkoztatni senkit nem akartam, csak úgy mentem a vízbe, ahogy a Jóisten megteremtett – mondta az énekes. – Szanazug a kedvenc helyem, visszatértem, és a hozzánk tartozókon kívül nem láttam másokat. Ettől függetlenül, persze, készülhettek fotók a távolból. Ha én vagyok rajtuk, vállalom ezeket.

Az énekes annyit még elmondott, Szanazugból nem is emlékszik olyan időkre, amikor fürdőnadrág lett volna rajta. Kisgyerekként meztelenül fürdőzött, mint akkoriban a legtöbben. És most, amikor felnőttként hazatért, akkor sem akarta túlöltözni magát. Nagyon jó idő volt, de a víz lehetett volna egy kicsit melegebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában