Orosháza

2020.02.24. 16:48

Kórházi eszközre költik a bevételt

Kórházi bált rendezett a hétvégén az Orosházi Kórházért Alapítvány. Dr. Duray Gergő igazgató köszöntőjében emlékeztetett, az alapítvány milyen eszközökkel támogatta az intézetet.

Cs. I.

A báli bevételéből tavaly többfunkciós fekvőkocsit, új holter EKG-t és betegágyat vettek. A Per Vias Naturales Egyesület az általuk szervezett sport- és egészségnap bevételét is az alapítványnak ajánlotta.

Az 588 ezer forintból ultrahang- és elektroterápiás készüléket biztosítanak a gyopárosfürdői fizikoterápiás részlegnek.

A Szerencsejáték Zrt. tavaly felajánlott 6 millió forintjából ötmilliós mobil ultrahangkészüléket vásárolnak, és még ebből a forrásból, majd egymillióból az aneszteziológusok által használt AmbuScope-szettet. Az idei terv: ötmillió forint értékű terheléses EKG-rendszer beszerzése. Ezt támogatja a Szeged-Csanádi egyházmegye, a hírt Iványi László orosházi esperes jelentette be. Felajánlásuk egymillió forint. A város önkormányzata hasonló összeggel járult hozzá a beszerzéshez. A bál hangulatfelelőse, a rádiós Harsányi Levente felajánlotta gázsiját a jó ügyért.Cs. I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában