Galériával

2020.02.08. 21:49

Jubileumi bált rendeztek a civil szervezeteknek Békéscsabán

Jubileumi bált rendezett a Civil Szervezetek Szövetsége, a Kornélia étteremben, szombaton este. Az immár huszadik alkalommal megrendezett eseményen a vacsora, és a tombola mellett zenés mulatság várta a megjelenteket.

V. N.

Civil b‡l kerŸlt megrendezŽsre BŽkŽscsab‡n a KornŽlia Žtterembe G—lya P‡l elnšk kšszšntštte a rŽszvev?ket

Fotó: Imre György

Mint megtudtuk, a Civil Szervezetek Szövetségét huszonnégy civil szervezet alapította az 1999. november 20-án megrendezett Csabai Civilek Napja alkalmával, az Ifjúsági Ház és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. A rá következő évben jegyezték be közhasznú szervezetként. Jelenleg közel száz tagszervezetet tömörít magába, melyeknek több mint a fele megyei, regionális és országosan működő megyei szervezet.

A megnyitót követően Herczeg Tamás, országgyűlési képviselő, dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója és dr. Juhász István tanácsnok köszöntötte a közel kétszáz résztvevőt. Ezt követően a Civil Szervezetek Szövetsége háláját fejezte ki Herczegné Szabó Mariannának, a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezet elnökének, az utóbbi években a civil szervezetek érdekében végzett munkájáért.

A 2020-2022 időszakban címbirtokos Békés Megyei Civil Információs Centrum meghirdette, majd idén először átadták a legjobb civil jogász díját, melyet dr. Kopcsák Zoltán ügyvéd vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában