Békés megye

2020.02.14. 15:32

A vidámságot helyezi előtérbe Johnny Moonlight

Aktív, elfoglalt időszak előtt áll Johnny Moonlight, alias Háló Zsolt. Mint megtudtuk, az előadó az egyik legnagyobb magyar táncdalénekesnek, Komár Lászlónak is emléket állít több műsorával.

– A nagyszerű művész tavaly novemberben lett volna 75 éves. Számtalan remek dalt hagyott maga mögött. Ő volt a „magyar Elvis” – mondta a kezdeményezés hátteréről. Johnny Moonlight éveket élt az Egyesült Államokban, ahol gyakran énekelt Elvis slágereket, így – mint kiemelte – kézenfekvőnek tűnt, hogy már hazatérve Komár Lászlóra is megemlékezik.

– Ahol az énekes megjelent, garantált volt a jókedv. A Volare, a Pesti Gigolo vagy a Mexikói karnevál mindig remek hangulatot teremtett – ecsetelte, majd hozzátette: úgy látja, hogy napjainkban éppen ez az érzés hiányzik nagyon gyakran a világunkból.

Komár Lászlóra is megemlékezik Johnny Moonlight

– Éppen ezért az idei évet a vidámságnak szentelem, a tőlem telhető legteljesebb módon igyekszem megidézni Komár László örökségét – hangsúlyozta Johnny Moonlight, aki több ilyen esttel készül majd, éppen szombaton 19 órától a Csabagyöngye Kulturális Központban. A programban persze néhány lírai dal is felcsendül majd, de a hangsúly a vidámságon lesz. Mint elmondta, a műsor elkészült: 70 perces összeállítást készített, amelyet slágereket videók is kiegészítenek, illetve az előadó ugyancsak beszél majd Komár László életéről.

– Az előkészületet egyszerre jelentettek hálás és hálátlan feladatot. Egyrészt a nagyszerű énekesnek számtalan remek slágere van, amit nagyon megtisztelő előadni – számolt be a munkáról Háló Zsolt. – Másrészt viszont mintegy húsz lemeze jelent meg. Nagyon nehéz ennyi nagyszerű dalból a legteljesebb válogatást összerakni.

Ugyancsak a vidám hangulat jegyében Johnny Moonlight a forró nyári éjszakákra készül egy latin karnevál elnevezésű táncesttel is, amely iránt ugyancsak sokan érdeklődnek.

Ami szintén újdonság, hogy a Békés megyei, békéscsabai és kétegyházi kötődésű énekes előrehaladott tárgyalásokat folytat egy budapesti céggel egy lemez készítésével kapcsolatban.

– Az albumon saját dalok szerepelnének. Jól haladnak az egyeztetések, de még támogatókra is szükség lesz, hogy régi álmom valóra válhasson – számolt be a részletekről.

Egy álom azonban a közelmúltban már megvalósult. " target="_blank">Johnny Moonlight felléphetett a Muzsika Tv-n futó Frédi-showban.

– Kedvezőek a visszajelzések, és bízom benne, hogy lesz még további lehetőség a folytatásra – mondta az előadó, aki egyébként sem unatkozik. Erdélytől és Karcagig számtalan helyen lépett színpadra, még az ünnepek előtt kiadott egy karácsonyi CD-t, amin saját fordításai alapján készült dalok hallhatók. Nyáron pedig várhatóan a Meadows együttessel is többször fel fog lépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában