galériával

2020.01.28. 13:23

Szeles Brigitta ragyogott a Tündérszépek fináléjában

Mintegy féléves várakozás után hétfő délután egy nagyszabású show-műsor keretében végre kiderült, hogy ki lett 2020 Tündérszépe. A korona a Zala megyei Tótpeti Lili fejére került fel, de a királynő mellett négy további szépség is értékes nyereményekkel lett gazdagabb.

H. D.

20200127 Budapest, Izgatottság lengte körül a fővárosi Fortuna stúdiót január 27-én délután, hiszen megválasztották a Tündérszépek szépségverseny 2020-as királynőjét. Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

Forrás: MW

Megyénket a medgyesegyházi Szeles Brigitta képviselte, aki bár helyezést nem ért el, ám ez nem sokon múlott, hiszen az online szavazáson sokáig vezetett és komoly esélye volt a közönségdíjra. – Nagyon reméltem, hogy úgy marad az eredmény, de természetesen benne volt a pakliban, hogy változni fog a lezárásig. Nem vagyok csalódott, megtettem minden tőlem telhetőt – mondta Brigitta.

A finálé előtt közvetlenül ismét táborba vonultak a lányok, hogy felkészülhessenek a versenyre és az ítészek – na meg persze a közönség – előtt a legjobb formájukban tündökölhessenek. Szombaton és vasárnap a fő feladat a koreográfia tökéletesítése volt.

– Jó hangulatban telt a második tábor, hiszen ezen a hétvégén már végre igazi csapatként dolgoztunk együtt. Ugyan voltak apróbb rivalizálások, de barátságok is szövődtek. Az előző táboros szobatársaimmal például segítettük egymást – osztotta meg hírportálunkkal Brigitta.

Hozzátette, a hétfői döntő elején még lámpalázzal vonult a színpadra, és a kérdések megválaszolása kihívást jelentett számára, végül azonban sikerült feloldódnia és egy életre szóló élménnyel gazdagabban tért haza. – Higgyetek magatokban – üzente azoknak, akik kételkednek önmagukban.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában