Orosháza

2020.01.10. 16:31

Év végén minden szálláshely megtelt

Számvetést készített a Városüzemeltetési Zrt. az általa üzemeltetett egységek karácsonyi látogatottságát értékelve. Benkő Ferenc vezérigazgató elmondta, az Alföld Gyöngye Hotel szinte telt házzal működött a két ünnep között.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock illusztráció

– Az országos trendnek megfelelően egyre több család tölti szállodában a karácsonyi ünnepeket, így a mi szállodánkban is a férőhelyek 74 százalékát értékesítettük ebben az időszakban. A vendégek Budapestről és Pest megyéből érkeztek, s meglepetésajándékokat kaptak szobájukba. A gyerekeknek játékprogramokat biztosítottunk animátor közreműködésével, illetve mindenki megkóstolhatta a ház forralt borát. Szilveszterkor a látogatottság és a foglaltság tovább növekedett, a szobáink foglaltsága elérte a 95 százalékot. A szilveszteri gálavacsorát és a kapcsolódó programokat a nagy érdeklődésre és létszámra való tekintettel a szomszédos rendezvényteremben tartottuk – osztotta meg a részleteket a vezérigazgató.

Nemcsak szállóvendégek választották a szilveszteri buli helyszínéül a hotelt, hanem orosházi baráti társaságok is. Tartottak ebben az időszakban disznótoros hétvégét az Orosházi Kolbász Klubbal közösen, amit szintén sok vendég keres a csomagajánlatainkban.

A fürdő látogatottságával kapcsolatban megtudtuk, majd 50 százalékkal több vendég kereste fel Gyopárosfürdőt, mint egy átlagos hétvégén. Telt házzal működött a város minden szállásadója.

– Vendégeink 20 százaléka volt helyi lakos, 30 százalékuk Romániából érkezett, a többiek Budapest környékéről érkeztek hozzánk. Igényeikhez igazodva, korábban kinyitottuk a szaunaparkunkat az ünnepek alatt, és végig biztosítottuk a szaunaszeánszokat az érdeklődőknek. Ezt a masszázsok esetében is biztosítottuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában