Békéscsaba

2019.11.10. 09:24

Újra megrongálták a KRESZ-parkot

Szétvágták és letépték a jaminai KRESZ-park jelzőtábláit – írtuk néhány hónapja. A napokban azonban ismét megrongálták a parkot.

B. O.

Fotó: Opauszki Zoltán Facebook oldala

Az eset után a városrész lakóinak pihenését is szolgáló hely megújult, a megrongált eszközöket kijavították, pótolták, mintegy százezer forintos összegből. A napokban azonban a jaminai Tompa és Szegfű utca kereszteződésében lévő területen ismét vandálok jártak, és újra a jelzőtáblákat vették célba: lerángatták az oszlopokról, és elhajlították azokat.

Fotó: Opauszki Zoltán Facebook oldala

A közösségi oldalakon többen kamerarendszer kiépítését javasolták. Opauszki Zoltán, a településrész önkormányzati képviselője a történtekkel kapcsolatban hírportálunknak elmondta, az efféle felelőtlenség, azon túl, hogy értékeket tesz tönkre, forrást von el újabb fejlesztések lehetőségétől. Opauszki Zoltán úgy fogalmazott, a park is egy érték, melynek állapota, használhatósága nagyon fontos az ott élők számára. – Szomorú és egyben dühítő, hogy felelőtlen emberek mindezt nem értékelik. Becsüljük egymást annyira, hogy közös értékeinket nem pusztítjuk el – kérte a képviselő. Hozzátette, a problémát jelzi az illetékesek felé.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában