CSAKK

2019.09.11. 15:11

Ifjúsági Évindítót szerveztek Csabán

Immár negyedik alkalommal tartottak szerdán Ifjúsági Évindító rendezvényt a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az esemény célja volt, hogy az ifjúsági szakmában tevékenykedők találkozzanak és együttműködésük elkezdődjön.

V. E.

Az eseményen elsőként Bágy Petra, az Oktatási, Közművelődési és Sport Osztály ifjúsági referense köszöntötte a jelenlévőket. Elmondta, a jelenlegi ifjúsági koncepció részét képező évindító már hagyománynak számít. Bízik abban, hogy az előző évekhez hasonlóan tanárok és diákok ezúttal is hasznos útravalókat visznek magukkal.

Az ifjúsági referenst követően Kiss Tibor alpolgármester mondta el megnyitóbeszédét. Gondolataiban elhangzott, nagy meglepetésére szolgál, hogy egy fiatalokkal megtelt terem várta a rendezvényen, ami véleménye szerint részben a közelgő, immár 28. Csabai Garabonciás Napoknak köszönhető, aminek kapcsán óriási feladatok várnak a diákokra. Utóbbiak számára pedig azt kívánja, hogy mindannyiuknak legyen egy jó története, függetlenül attól, hogy hány jobb, illetve rosszabb időszakon megy át.

Fotó: Kiss Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában