választás

2019.09.12. 18:55

Csanádi László is indul Szarvason

A Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete (NACSE) színeiben a helyi civil összefogás és az MSZP által is támogatott Csanádi László is ringbe száll Szarvason a polgármesteri székért az október 13-ai önkormányzati választásokon.

B. A.

Csanádi László 59 éves, Szarvason született, lokálpatrióta, agrármérnök végzettséggel rendelkezik, és „Megújult lendülettel Szarvasért” mottóval indított kampányt. Továbbá valamennyi NACSE képviselőjelölt is megszerezte az előírt számú ajánlást – tudtuk meg a kampány nyitányaként, a NACSE székházában, csütörtökön tartott sajtótájékoztatón. Így az egyes választókerületben Roszik Roland, a kettesben Józsa Vilmos, a hármasban Kovács Mátyás, a négyesben Poljóka Judit, az ötösben Csanádi László, a hatosban Olasz Margit, a hetesben Gombár Györgyné, a nyolcasban Králikné Molnár Anna indul.

– Célunk, hogy mindig a lakossággal együttműködve valósítsuk meg a város jövőjével kapcsolatos terveket. Egy élhető, európai Szarvasért dolgozunk, ahol gyermekeink is otthonra lelhetnek – fogalmazott Csanádi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában