Békés

2019.09.02. 19:15

Az ajánlások többszörösét gyűjtötték össze

A Fidesz és a KDNP ismét közösen induló képviselőjelöltjei és Kálmán Tibor, a két kormányzópárt polgármesterjelöltje rekordgyorsasággal összegyűjtötte az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges aláírások többszörösét, amit hétfőn adtak le – jelentette be Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke.

P. G.

A politikus a sajtótájékoztatón elmondta, azért alakult ki egy erős összefogás a városban, hogy az energiákat összpontosítva Békés további lendületes fejlődését elősegítsék.

A Kálmán Tibor vezette képviselőjelöltek Dankó Bélával /A szerző felvétele/

Kálmán Tibor alpolgármester, polgármesterjelölt megerősítette: az első napon az ajánlások többszörösét gyűjtötték össze, de – tette hozzá – a munka ezzel még nem ért véget. Október 13-ig folytatják a programegyeztető eszmecserét, igyekeznek a lehető legtöbb békési lakossal találkozni. Ennek egyik helyszíne a piacnál lévő Fidesz-iroda, ahol keddtől folyamatosan fel lehet venni velük a kapcsolatot, de minél több békési polgárt igyekeznek ők maguk keresni.

– Mindenki véleményére számítunk – hangsúlyozta. – A programunk szinte teljesen elkészült. Minden képviselőjelöltünknek lesznek saját szakterületei, amelyekkel a körzetén kívül foglalkozik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában