Árpád fürdő

2019.08.13. 11:10

Majdnem megtelt a békéscsabai strand

Majdnem kitették a megtelt táblát hétfőn a békéscsabai strandon.

L. B.

Fotó: Árpád Gyógy- és Strandfürdő Facebook oldal

Zsadon Endre, az Árpád fürdő igazgatója elmondta, hétfőn 3400-en fordultak meg a medencékben és a medencék környékén, vasárnap valamivel kevesebben vették igénybe a szolgáltatásokat, 3300-an. Ebben egyébként nincs semmi meglepő, hétfőn általában többen vannak, mint vasárnap.

Hozzátette, a békéscsabai strand befogadóképessége 3600 körüli, tehát egyszerre legfeljebb ennyien tartózkodhatnak az Árpád fürdő területén. Vélhetően egyébként nem voltak egy időben hétfőn 3400-an a vízben és a víz közelében, hiszen voltak, akik csak délelőttre és voltak, akik csak délutánra mentek, váltottak jegyet.

A meteorológiai szolgálat azt közölte a Facebook-oldalán, hogy a mostani év legmelegebb napja volt a hétfői, megdőlt a július elsejei csúcs. Az Időkép térképe szerint Békés megyében is 36-38 fokig kúszott a hőmérő higanyszála – az aznapi melegrekord egyébként 40,8 fok.

Borítókép forrása: Árpád fürdő Facebook-oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában